Vremea Iasi

You are here:

Vremea Ia?i in Noiembrie 2012

Vremea 3 luni - Vremea 3 luni

Vremea in Iasi in luna Noiembrie 2012 se va caracteriza prin valori apropiate de cele normale, specifice lunii noiembrie. Exista probabilitatea ca in Iasi, in Noiembrie, pe parcursul nop?ilor temperaturile s? fie din ce n ce mai sc?zute. In luna Noiembrie in Iasi prognoza vremii se anunta fara ninsori.

Cantitatile de precipitatii se mentin normale in Iasi in Noiembrie. In general, in Iasi, vantul nu va trece de moderat.

Precizam faptul ca, aceste informatii nu exclud posibilitatea aparitiei unor situatii cu valori extreme de temperaturi sau cantitati mai mari de precipitatii pe intervale scurte de timp ce pot conferi un caracter sever intervalului respectiv.

Pe perioade scurte si doar local vantul va inregistra intensificari, aspect care, coroborat cu cresterea umiditatii ar putea cauza probleme persoanelor meteosensibile. Reumaticii isi pot procura pentru episoadele acute geluri cu ibuprofen si levomentol, pentru ameliorarea starilor dureroase.

Precizam faptul ca, aceste informatii privind prognoza meteo in Iasi nu exclud posibilitatea aparitiei unor situatii cu valori extreme de temperaturi sau cantitati mai mari de precipitatii pe intervale scurte de timp ce pot conferi un caracter neprevazut perioadei respective.

Vremea Iasi si Clima

Vremea Iasi - cum va fi vremea in Iasi. Vremea Iasi cu prognoza pe 10 zile si ore! 
Vremea astazi in Iasi. Cea mai exacta prognoza folosind 3 surse de predictie in acelasi timp!

Vremea Iasi si Clima: Teritoriul zonei judetului Iasi se incadreaza intr-un climat de tip temperat-continental, de nuanta mai excesiva in zona colinara si mai moderata in zona de podis, caracterizat prin diferentieri ale elementelor climatologice atat in timp cat si in spatiu. Clima prezinta un caracter continental pronuntat, fiind influentata de masele de aer cu provenienta rasariteana; iernile sunt geroase, iar verile calduroase. Temperatura maxima inregistrata pentru vremea Iasi a fost 40 C (27 iulie 1909), in timp ce minima a fost de - 36,3 C (1 februarie 1937). ... mai departe...

Cum se face prognoza pentru Vremea Iasi?

Prognoza pentru Vremea Iasi se realizeaza strangand o cantitate semnificativa de informatii de la sursele principale de predictie a vremii, statii meteorologice locale, imagini din satelit dar si folosind o importanta cantitate de informatii din statistica climatica a orasului Iasi. Astfel, vremea Iasi este prognozata pe o perioada de 10 zile, urmarind indeaproape si fiecare interval orar al zilelor. Pe site-ul Vremea Iasi gasiti cele mai eficiente informatii despre Vremea Iasi, oferite de yr.no.

Statistici pentru Vremea Iasi

Vremea Iasi se bucura de o clima blanda, temperat continentala, cu veri fierbinti si ierni geroase, cu variatii ale temperaturii intre -36 grade Celsius si + 40 grade Celsius, media anuala in perioada 1901 1990 fiind de +9,50 grade Celsius, si precipitatii de aproximativ 600 mm/an...mai departe...